Over hondentrimsalon Bojo

Mijn naam is Miriam Schoenmakers en ben trotse eigenaresse van hondentrimsalon Bojo.

Mijn salon is vernoemd naar mijn twee eigen teckels Bobby en Joep. Voor deze twee was het zoeken naar een trimsalon in de omgeving geen succes, omdat ik constateerde dat mijn teckels werden geschoren in plaats van geplukt. Deze zoektocht bracht mij naar een workshop "Je eigen hond trimmen" in Beek en Donk en dat bracht mij op een idee. Ik besloot een opleiding te doen in 2010 en behaalde in 2012 mijn diploma bij het HKI in Bunnik. In juni 2013 heb ik mijn salon gevestigd achter in mijn huis te Alverna (Wijchen).

hondentrimsalon Bojo met teckels

Ik behandel elke hond zoveel mogelijk volgens het ras-schema, en natuurlijk in overleg met de baas. De behandeling is inclusief wassen, knippen/effileren, plukken, oor, tand en nagelverzorging.

Ik werk met Pure Paws Silky Soft Shampoo dit is een sulfaatvrije shampoo voor alle rassen. Deze shampoo voorkomt afbreken van het haar, geeft glans en werkt ontwarrend. Hierdoor blijft uw hond langer uit de klit.
Silky Soft shampoo bevat zijde-extracten welke essentiële proteïnen in huid en haar vasthouden. Hierdoor wordt het afbreken van het haar wordt voorkomen. De aanwezige orchidee extracten bestrijden vrije radicalen, waardoor de huid niet aangetast word. Bovendien is de shampoo SLS-vrij (sulfaatvrij) , vrij van parabenen, geen chemische stoffen en bewaarmiddelen.

In mijn trimsalon ontvang ik nooit meer dan één hond tegelijk zo krijgt uw hond alle aandacht die hij verdient.

Trimsalon Bojo is drie dagen per week in bedrijf.
Ik werk alleen op afspraak. U kunt contact met mij opnemen via Telefoon | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | Facebook.
Mocht u eerst kennis willen maken, bent u van harte welkom. Ik zie u graag in mijn trimsalon te Alverna (bij Wijchen).